Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Carl Mikael Fäldt


Hennes skratt






Jag vore en dåre

Om jag inte kunde älska


Hennes ljuvliga skratt




Jag vore en dåre

Om jag inte älskade

Hennes röst



Jag är inte en dåre




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-04 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt