Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadsbiblioteket i Halmstad

En bro på pelare
över det mörka vattnet
på alla sidor
glas luft och ljus
Här tar lyriken hedersplatsen
och svävar på ett moln
mellan vatten och himmel
Ett barn kryper omkring
i det stora friheten
med sin pappa
som står med fötterna i lyriken
och huvudet i barnvällingen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-04 10:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilket fint porträtt. gillar sannerligen pappan med fötterna i lyriken och huvudet i vällingen. Så bra!!!
2016-07-07

  Kjell Åhsberg
Har inte varit där, men låter som ett bra ställe. Poetiskt beskrivet.
2016-07-05

  Magdalena Eriksson VIP
härligt skrivet och iakttaget!
2016-07-04

  Mats Edin VIP
Fint, flärdfullt och plikttroget
2016-07-04

  Stefan Albrektsson
Ja, visst är det vackert!! Det är mitt "hemmabibliotek", och ligger vägg i vägg med mitt jobb dessutom!! Du fångar platsen med bravur!!
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP