Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralens väktare

 

 

Det finns en del

som sätter sig till dom över andra

att andra inte följer det rätta.

 

De sätter sig som moralens

väktare över andra

som inte ser verkligheten som de.

 

Jesus sa vid ett tillfälle 

"att den som är utan skuld 

kasta första stenen"

 

Så hur kan dessa moralens

väktare döma 

när Jesus inte gör det!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-04 21:53



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det finns många som förståsigpåare som tror de vet allt.
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP