Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oklart…

 

Vilandet på en ökänt ö
Vilandet i en okänt dröm
Vilandet i en riktigt mardröm

Och ändå vaken upp till verkligheten

Tankarna snurrar i huvudet
Känslorna brinner i hjärtat
Drömmen går sig vilsen

Jag vid liv men DÖD!
Jag död men ändå vid LIV!
Jag är en dödlevande människa!

Så väck mig aldrig igen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-07-05 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP