Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankarna bara kommer!

 

Från ingenstans
Från inget mål

Kommer tankarna och går
Faller tankarna i alla år

De krockar med varandra
Ett tag suddar bort de varandra och ett tag kombinerar de varann

När hjärnan orkar inte längre leka mer och vara med
När själen struntar i och lämnar sin strid

Dum tillkalas en människa
Dum i huvudet förbli människa

tankarna lever ihop med varandra
Och dör tillsammans i varandra

Och om livet förbli vemod
Flyttar de sig fri

De går vidare i livet
Medan människan evighet slocknar bort ur livet

tankarna kommer och går
Medan en människa evig dör

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-07-05 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP