Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbjuden kärlek


Nåt om nåt

Tänk dig att du ligger i sängen och älskar en man så otroligt mycket att Du mest av allt vill vara den kvinna han omfamnade varje kväll.
Och när Du blundar önskar Du att han var där så mycket att Du kan känna hans doft, Du ser hur täcket formar sig efter hans kropp och hur det rör sig varje gång han andas.

Du önskar att Du kunde höra han andas för ljudet av hans andetag får Dig att känna en trygghet större än något annat.

Att bara vilja krypa närmare honom och få känna hans värme mot Din kropp.
Få känna att Du är hans och i jämförelse med honom är Du liten men att han höjer dig till skyarna.

Att bara få vara i hans famn och få han att känna att Du skulle göra allt för honom.

Du vet nu att om Du öppnar ögonen kommer hela denna underbara fantasin inom Dig gå sönder.
Du vet att sanningen om att han inte är där skulle slå Dig rakt i ansiktet.
Sanningen skulle berätta för Dig att han åkt ifrån Dig hem till kvinnan han har barn med och det skulle göra för ont.

Du vet att föreställningen av att han är där gör mindre ont och Du vill behålla den resten av natten för att få kunna somna på en torr kudde.

Så Jag väljer att vända Mig om innan Jag öppnar ögonen...




Bunden vers av Jelica
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-06 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jelica