Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då du delar med dig

Att få höra vad du tänker
När du visar vad du känner
Att jag är en du litar på
Med saker ingen annan får

Vackert är inte tillräckligt nog
Men finner inget bättre ord
Jag är så rädd att göra sönder det
Så lägger det i en ask ingen ser




Fri vers (Fri form) av Jelica
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-06 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jelica