Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärlek gör ont


Jag är inte den..

Kärleken till dig är den mest smärtsamma känslan,
Att vilja nåt med dig gör mig endast ensam.

Men hjärtat älskar fast det blivit brutet,
Även om vi inte är dom som får varann i slutet.

Drömmar är det närmsta som jag är din på riktigt,
För att få leva helt med dig får jag somna in för evigt.

Önskar jag aldrig sagt nåt utan döljt det som förut,
För jag är ändå inte den som får ett lyckligt slut..




Bunden vers (Rim) av Jelica
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-06 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jelica