Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min finaste

Du gav mig en dag det finaste jag nu har kvar,
Ett löfte om att du skulle hämta mig tillbaks.

Önskar du kom och räddade mig från något jag inte själv förstår mig på,
För bara nära dig så kan jag lita på att vara trygg och det kommer alltid kännas så.

Jag önskar att hon inte fanns,
Då kanske jag hade haft nån chans.

Vill inte vänta som förut,
Men vill inte att det är här allt tar slut.

Jag kommer alltid älska dig,
Du är det finaste hos mig.




Bunden vers (Rim) av Jelica
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-06 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jelica