Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I BYRÅLÅDAN -haiku

Opublicerad

väntar boken om kärlek

rädd för kritiken




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-10 17:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag känner som så att om man själv tycker om det man gjort, så spelar det egentligen ingen roll vad andra tycker...men visst är det trevligt med uppmuntrande kritik...fin haiku...
2016-07-16

  Petter Wingren
Bra dubbelbottnad haiku.
2016-07-12

  Ponkla
Bra tanke & skrivet!
2016-07-12

    Dan Myrbeck
Ja - opublicerad
är säkrast..! ;)
2016-07-11

  Lars Hedlin
Stark...
2016-07-11

  Marianne Räf
DEN var fin !! ;D
2016-07-11

  M.Eta
Ge ut den, jättespännande. Finns alltid synpunkter man inte vill ha, men de övervägs av de goda. Lycka till!
2016-07-11

  Fem hjärtan VIP
Klart du ska ge ut boken..!
Kärlek vill många läsa om..
Lycka till!
2016-07-10

    ej medlem längre
Låter spännande med en bok att publicera. Håller tummarna för dig!
2016-07-10

    ej medlem längre
Så känner jag för mina texter också. Har en opublicerad bok hemma.
2016-07-10

    ej medlem längre
En bok om kärleken kan aldrig vara fel...
2016-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Ge ut boken, min vän, din rädsla är obefogad!
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP