Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan utkastad i universum

Ett ting jag önskar mig.
Ett ting jag vill.
Men inser strax att jag vill mera.
Jag vill ha mycket.
Och lite till.
Ack, detta, vill jag insistera!

Så, ge mig allt,
som jag vill ha
för att kunna existera!
Då blir jag lycklig
och jag ska
för hela världen deklarera;

Att "där" nå´nstans upp i det blå,
finns faktiskt någon som hör på!
Det kan jag ratificera!












Bunden vers av Stardust VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-06 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP