Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju

 

I ärlighetens namn.

Det mjuka i en doft av rosa rugosa

en bjällra/ rör vid taggarna

under mina fotsulor/ läppar

av gräs.

 

- Ah, du som en fjäril på min näsa.

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-07 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dag sju är snudd på magisk
med nya Vingar
och semesterbjörnar +
2016-07-07

    ej medlem längre
Mysig text!
2016-07-07

  Scarlett Miryam VIP
Scar googlade rugosa förstås - vresros, underbart namn ("populär på grund av sin härdighet" står det, Scar tänker: härdighet, aha, Kozo). Tror att jag har skrivit det förr, men upprepar att du är så bra på att säga väldigt mycket med några få rader där jag behöver minst 3000.
2016-07-07

  Minkki VIP
vilken skojig fundering!
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo