Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breathink

As many times

as you breathe

every day



So many times

I think of you

every minute




Fri vers av Druid
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-05-08 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Druid