Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unge och den gamle






Den unge utmanade den gamle
övertygad om att han skulle vinna

den gamle vann

-Men jag kan ju alla reglerna
sa den unge

-En bra början
sa den gamle
men jag kan även alla undantagen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-07-08 09:39



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tänkvärt, bra !
2016-07-16

  StinaJ VIP
Visa ord att ta till sig och lära av
2016-07-12

  Lars Hedlin
Bra mycket bra....
2016-07-11

  Karina"Kia"
Ryggsäcken är betydligt större på den gamle,den yngre ska fylla sin med livserfarenheter under livets gång..undantagen följer då med..

Denna va strålande bra!
2016-07-11

  lila fjäderblomman VIP
* LER * av din härliga text.
2016-07-10

  Eva Helene VIP
Så talande, bra !
2016-07-10

  Rise Little One
Erfarenhet spelar en stor roll i livet!
2016-07-10

  Anya VIP
Jaa inga regler utan undantag....så på pricken!
2016-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Livserfarenheten behövs...den unge får komma igen om några år...fint...
2016-07-09

  Maria Sundelin VIP
Och erfarenhet är också något att räkna med
Kramar
2016-07-09

  M.Eta
Bra text, försöker övertyga barnbarnet om att vishet med åldern och erfarenhet ofta vinner! " jag kan" inte helt oigenkännligt?
2016-07-08

  Valter Örn VIP
Erfarenhet är en bra egenskap som man får med åldern !
2016-07-08

    Dan Myrbeck
Den som inte vet att
undantagen
är en del av lagen,
blir lätt utslagen.
2016-07-08

  Blomma-Stjärna VIP
skönt att ha levt länge - inte vara så fast i regelverken - hahaha
2016-07-08

    ej medlem längre
Klokhet i ett nötskal!
2016-07-08

  Gunnel Eriksson VIP
Bra, fick dagens skratt av din historia.
2016-07-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag skrattade i mjugg av igenkänning!
2016-07-08

  Niliboy
Ja, å vi är snälla, men med skinn på näsan!
2016-07-08

  Öknens Ros VIP
Vis är den som av livet prövats.
2016-07-08

  louisegirl
Ja visheten kommer med åren
Bra fångat!
2016-07-08

  Marianne Räf
Ja, man lär sig mycket med åren.

2016-07-08

    ej medlem längre
Erfarenheten kommer med åren efter praktik i livets skola.
2016-07-08

    Birgersdotter VIP
Så kan det va...
2016-07-08

  överlevaren VIP
Livets erfarenhet, väger tungt!
BRA!
2016-07-08

    ej medlem längre
Underbar text, underförstått den äldres
visdom och erfarenhet.
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP