Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir lite glesare med texterna ett tag, när omgivningarna lockar med annat. Men läser er andra gör jag gärna - och återkommer då och då. Trevlig sommar till alla!


Lyrisk semester

 

Poeten från Häljebol

gör snart som han gjorde i fjol

och väljer det bäst är:

en ordkarg semester

med badliv och vila i sol




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-08 09:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text igen, som är så efterlängtad och när begär. Som hur läpparna fuktas och längtar efter kyssen, som ensamheten står efter sällskap och evigheten vill hälsa envart ord som påminner om sin existens.
2016-07-09

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
mycket god stil
fräscha rim, inget elakt eller plumpt
och inget slipprigt
toppklass
vila väl, ditt slutackord
före semestern var värdigt
2016-07-09

  Minkki VIP
Det låter urskönt och klokt! Ha det bäst!
2016-07-08

  Nils-Robert
Det gör du rätt i.
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP