Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett monster

Det bor ett monster i mitt bröst
Det bor ett monster i min överkropp men i mitt huvud är han en röst
Han har tentakler i alla muskler; suger energi ur mitt blodomlopp
Och på natten kan han väcka mig genom att skälva i min kropp
I mitt hjärta är han en isbit, i min mage en aptithämmare
Han tror att mitt bröst är hans, och har inga tankar på att lämna det
Ibland tar han semester, om så bara för en liten stund
Konstigt nog korrelerar semestern med vita piller i min mun.




Fri vers av Guol123
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-08 11:18



Bookmark and Share


  Natten24
smärtsam.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Guol123