Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godtycke och hormoner

Du var velig och agerade efter nycker
Hormonerna ändrade ditt godtycke
Jag var tillräcklig på onsdag
På torsdagen hade jag dött
När dina hormoner sprutade var jag inget värd
När de var stilla var jag mycket
När de var tredubblade sänktes mitt värde hos dig igen efter godtycke





Fri vers av Guol123
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-26 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123