Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din och min otillräcklighet

Du var bäst att proklamera i dikt snarare än i prosa
Två vänner blev ett par på sikt och mitt hjärta var förlorat
Ditt hår var blont, rakt och långt
Din själ var svart och vände vrångt
Var det sant eller bara lögn?
Din kärlek försvann likt en dröm
Och nu är jag glömd




Fri vers (Fri form) av Guol123
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123