Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologisk klocka

När din glöd dog ut sådär runt en 27
Höll din självkänsla på att spricka

Ungdom är kort och skönhet går bort när den biologiska klockan tickar




Fri vers av Guol123
Läst 313 gånger
Publicerad 2018-04-04 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123