Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din och min paradox

Det enda äkta i dig är din falskhet
Håll dig till trenden. Ljug, ljug, ljug.
I mig finns ingen logik, inte heller något förnuft.
Det är bortsuddat nu
Och för den oskyldiga skyldigheten står du
När trenden är omodern och vattnet flyter trögt
Kan vi återigen bli det vi aldrig var
Jag vet ingenting men jag vet, att det enda äkta i dig är din falskhet.
Bedrägeriet är sant och ärligt är ditt svek
Jag hatar dig, hatar dig, utav kärlek




Fri vers av Guol123
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-08 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123