Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas ideal

Enligt den sociala normen, räcker jag inte till.
Jag är ful; har inga pengar; har inte talets förmåga

Det enda jag önskar är att få vara med någon som älskar mig
Men vem kommer älska mig?
När det enda som finns är ytlighet
När det främsta som som eldar era hjärtan är papper
Och papper brinner.

Jag måste bli rik, jag har inget val
Hur ska jag annars uppnå en kvinnas ideal?






Fri vers av Guol123
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-08 15:17



Bookmark and Share


    Guol123
Texten behandlar inte bara pengar. Texten behandlar allt en kvinna önskar.
2016-07-22

  Valkyria-Fatale
Pengar är inte allt. Inte heller materialism. Vi är många kvinnor som inte är slavar under idealens lag.
2016-07-21

  Carola Viola Hedelius VIP
Vemodig
Bra
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Guol123