Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst in

 

 

 

L Ä N G S T   I N

 

^^^^^^^

 

Hemligheten

är

den förändring

som sker i

Vårt inre

 

^^^^^^^^




Fri vers av rondell
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-10 01:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt klart sker gradvis i det fördolda!
2016-07-13

  Karina"Kia"
Gäller att hålla det hemligt inom sig...då kan det ske en förändring...*ler*
2016-07-11

    ej medlem längre
Det är sant
2016-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det brukar börja där...tänkvärda ord...
2016-07-10

  Quasimodo
Precis så är det och det är där de viktiga förändringarna sker!
2016-07-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Absolut!!!!
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell