Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ?

 

Om du vill fråga ska jag berätta
annars,

vill jag inte längre
vara mig själv

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-12 08:26



Bookmark and Share


  aol
Ja än om jag visste vem vore jag, bra skrivet,
2016-07-12

  aol
Ja än om jag visste vem vore jag, bra skrivet,
2016-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text som stimulerar tanke och känsla!
Om inte, hur blir det då?
2016-07-12

    ej medlem längre
Mycket koncentrerad text runt en existentiell fråga. Om inte: vilka möjligheter återstår då? Vad händer med jaget. Intressant!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP