Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bild på google


Drip drop drip drop . .

Härliga sommarregn som gör luften ren
och inandningen blir lättare.

Regnet behövs trots att vi nordbor längtar efter solens
strålar och värmen som gör oss så
glada i sinnet.

Sedan skiner solen igenom och värmen är
åter tillbaka.

Jag njuter av dessa härliga regndroppar som
bara är vatten som rinner nedför stuprören så det
smäller och låter.

Fönstret skulle visst rengöras idag men nu blickar
jag på nyo in i min underbara lyriska värld.

Ler stort och låter spänningen ta mig till dem
underbaraste av alla världar!!

Kom låt oss glömma alla bekymmer och inta en
position utav dess like!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-12 10:43



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Din dikt om regnet ger budskap om renhet för mig, som att skölja bort det gamla och förflutna, för att återfödas när solen kommer åter. tycker om din poesi.
2016-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det är gott med regn också...
2016-07-16

  louisegirl
Visst är det skönt med ett härligt regn, som så väl behövs...
Fint ordat!
2016-07-12

    Dan Myrbeck
Ja, regnet behövs!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP