Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVÄNTAN - haiku

Molnformation

hotfullt grå ändå ljusfylld

längtar morgondag




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-17 17:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2016-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2016-07-18

  Blomma-Stjärna VIP
härlig haiku!
2016-07-17

  M.Eta
Det är något visst med att se hur molnen förändras under dygnet. Alltid skönt när det ljusnar! Fin haiku.
2016-07-17

    ej medlem längre
En vacker haiku.
2016-07-17

    ej medlem längre
Så fint du får till din haiku..

"hotfullt grå ändå ljusfylld"

Jättebra!
2016-07-17

  Marianne Räf
Så vacker haikun blir
med den sista raden !
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP