Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmoln



Smaragdgrönt och vilt
omfamnar havet
lavendelblå himmel

bedjande änglamoln
kysser solen

Ensamseglare i fjärran
batteljerande molndrakar
löses upp till ett handslag




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-12 22:53



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vacker dikt!

Skickar min med samma namn:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1592357

2016-07-13

  Rozsi.kovacs

Du bjuder på en vacker levande text
2016-07-13

    ej medlem längre
En sån vacker text - blommar av färger och bilder.
2016-07-13

  Palett
Fin bildrik text !
2016-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin poesi att börja dagen med!
Tack för den.
2016-07-13

  catharina.jerbo VIP
mjuk o underbar!
2016-07-13

  Karina"Kia"
Få vind under vingarna....
Ensam kan vara stark....


Vackert poetiskt fint och förunderligt fyndig som väcker en utveckling i det otydliga..


Jag ser klart i det lavendelblå himmelen när jag går barfotanaket fram och ser molnen spegla havet!

Vackert så!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP