Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN OMVÄND HAND - haiku

Blyga violer

vattnade med passion

växer oblyga




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-16 16:49



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
gulledej vad fin haiku!
så borde en va
vattna andras violer hela dagarna.
2016-07-18

    Dan Myrbeck
Bra ordbruk
om jordbruk.
2016-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku om hur bra det kan bli med en bra trädgårdsmästare!
2016-07-18

  Blomma-Stjärna VIP
Gillar skarpt - ler!
2016-07-17

  M.Eta
Vilken fin haiku, med lite uppmuntran vågar man mer! Så tolkar jag din text
2016-07-17

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig haiku...:-))
2016-07-16

    ej medlem längre
En så fin haiku! Du kanske har gröna fingrar? Eller violetta? :)
2016-07-16

  KattenKin VIP
Så söt. :)
2016-07-16

  Marianne Räf
Skönt blomsterporträtt !
2016-07-16

    ej medlem längre
Vilken underbar haiku! Den får mig att njuta och le!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP