Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad text


HEMLIGHETER

 

Jag drar ner ögonens

mörkläggningsgardiner

 

så ingen ser

 

mina innersta tankar

och hjärtats hemligheter


ser närvarande ut


men befinner mig

där jag helst vill vara


och jag ställer mig

den eviga frågan

 
om jag hinner dit

innan Döden hämtar  mig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-23 16:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man känner igen sig i din fina text...mycket bra...
2016-07-30

    Dan Myrbeck
BerörandeTänkvärd.
2016-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
Man ser ett ansikte men inte människan bakom.
2016-07-25

  Petter Wingren
Kraftfull lyrik
2016-07-24

  Karina"Kia"
Att skärma av sig en stund,bortom allt och fundera och ställa sig frågan.....

Vemodkänsligt bra dikt!
2016-07-24

  Fem hjärtan VIP
Att dölja sitt inre jag.. Bra diktat och igenkännande för väldigt många ..!
2016-07-24

  Marianne Räf
Bra fråga, fin dikt !
2016-07-23

    ej medlem längre
En fin och vemodig text som jag tror att många känner igen sig i. I alla fall gör jag det.
2016-07-23

    ej medlem längre
Det inre jagets skygghet röjs inte på ytan.
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP