Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helheten

 

Jag,
ett frågetecken
Du,
ett svar
Jag,
en oreda
Du,
en balans
Jag,
en rädsla
Du,
en trygghet
Tillsammans,
en helhet




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-15 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skulle också kunna fungera som en programförklaring i dagens EU!
2016-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Härligt när de olika bitarna passar ihop i kärlekens pussel!
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP