Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtonde juli (släppa taget)

Det är dags att släppa taget. 

Det är dags, det är verkligen dags 

att släppa taget. 

 

Jag ville hålla dig fast för evigt men 

du är inte min, har aldrig varit. 

 

Jag måste låta dig leva ditt liv,

och lära mig leva mitt liv, 

en dag i taget. 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2016-07-15 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP