Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smittar det av sig?

Du är en fin person, jag kan se det
Men jag vill inte såra dig
Såra dig för att jag har blivit det innan
Alla gånger mina tårar har fallit
Alla gånger min själ har gått sönder

Jag vill inte såra dig
För jag är redan förstörd
Och jag undrar, smittar det av sig?




Fri vers av Vissen
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-16 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen