Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömlös.


40 timmar

En sömnlöshet som sträcker sig likt Saharas öken
den obekväma smärtan, skratta och smeta över

Snälla ge mig något som släcker denna törst, för det börjar skrämma mig
hur apatin slukar allt så skoningslöst
Ett bottenlöst hål, in i mitt djävla jag

En glömd existens




Fri vers av Imperial
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-16 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial