Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuttonde juli (obunden)

Vill inte vara älskad 

med ord och rödvin 

 

oberoende 

fri 

oälskad 

 

obunden 

 

inga löften

inga lögner




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-17 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP