Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otröstlig


Jag letar efter det som kan ge mig tröst
för stunden
när jag inte är otröstlig inuti mig själv
och jag undrar om det handlar om något annat
än att fly från ångesten




Fri vers av Ananas
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-17 21:48



Bookmark and Share


  nordsjäl
Men oj så fint. Kram!
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas