Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen gråter

_______________________

Jag äts upp av tomma ord

ormar spottar gammalt blod

Vrider kniven ett varv till

ber om döden av mitt liv

 

Inget kvar av den jag var

tomma, tomma vaga skal

Faller ett lager, så ytterligare ett

leende dansar min marionett

 

Världen ropar ”lev ditt liv”

väsandet biter hav och vind

Lögner bättre än sanning är

det har jag lärt mig nu, jag svär

 

Ibland är det bättre att inget veta

än att krossas så hårt av sylvassa klor

Vissa sanningar bör undanhållas

det om något borde du lärt av din mor?

 

Jag äts upp av tomma sanningar

ormen sväljer gammalt blod

Såret i bröstet läkte så ut

men ärret är för evigt ett ekande tjut

 




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-18 03:04



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
första stycket kändes obehagligt, man kände kniven... ;) bravo
2016-07-20

    ej medlem längre
Tycker mycket om rim i poesi och texter
så även om ovanstående är tung läsning fann den hos mig behag
2016-07-20

    ej medlem längre
Text som berör djupt!
2016-07-20

  Maria Sundelin VIP
Ord som känns
Kramar
2016-07-18

    ej medlem längre
Texten berör, starkt innehåll.
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP