Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu, sloppyshit

 

Skulle kunna skriva att det är fantastiskt. 

Eller att solen når min hud.

Terapeftar nacken med ljuset och värmen.

Och ölen min själ.

En berusning bland många.

Icke förty fantastisk. 




Bunden vers av adwasbusy
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-18 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy