Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan till Kulturhuset i Ytterjärna

Som vi gjorde jag och Maria
Var helt enkelt underbar
Här vill jag bo alla dar!
Sa Du och mitt svar var:
Den som spar Hon har!




Fri vers av claes fredelius
Läst 150 gånger
Publicerad 2016-07-18 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius