Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova att vara bättre

Ingen väljer ensamheten
Ingen skålar för ensamheten
Ingen sprudlar glädje för ensamheten
Ingen vill vara utan beröring

Vi väljer en enhetlig väg
Vi skålar för alkoholen
Vi sprudlar glädje för berusning
Vi vill alla vara med

Du väljer inte mig
Du skålar inte för mig
Du sprudlar glädje med andra
Du lämnar

Alla väljer sig själv
Alla skålar för sig själv
Alla sprudlar glädje för sig själv
Alla förlorar

Jag väljer alla
Jag skålar för alla
Jag sprudlar glädje med alla
Lova att vara bättre




Bunden vers (Annat versmått) av anesthesia
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-18 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia