Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar med blommor i håret

Solen börjar komma
Jag sparkar på gruset med skorna
på väg hem

Värmen omringar oss
Jag snurrar några varv mitt
på vägen

Högarna av snö tinar
Jag kastar den sista
snöbollen

Himlen lyser upp
Bredvid mig går det
bästa som finns

Kanske tar vi
Varandra i handen
plockar den första blomman

Kanske stryker jag
Bort ditt hår och
placerar den första blomman

Jag har allt för
Dig, låt oss
dansa med blommor i håret




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-05 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia