Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer?

Du skriver och
skriver
skriver
skriver

Du blir helt galen
tappar bort
dig själv
världen

Du stirrar in i väggen
vad händer?
vad händer?
vad händer?

Du förstår ingenting
ilska
förtvivlan
gråt

Du kommer att
förlora
förlora
förlora

Du kommer ingenstans
tills
du
blundar




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-23 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia