Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orrleken

 

Orrlekens djup
var svartare än jag trott
Inte anade jag dess kraft
Hur den drog människorna
tills sig med sitt pockande
och sin lovsång
Jag föll jag däri
sprattlade med benen
försökte simma till ytan
men jag sjönk
Där nere under mina fötter
fanns den leriga botten
där inget kan ta mark




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-18 18:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Som en fruktansvärd mardröm!
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP