Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast kärleken!

*

^^^

^^^^^^^

*

Endast kärleken

kan föra  människor samman

på ett sådant sätt

att den fullbordar och

tillfredsställer dem,

ty endast den

kan förena dem genom

det som ligger djupast förborgat.

*

^^^

^^^^^^^^

*

 

 

 

 

 

2016-07-18  




Fri vers av rondell
Läst 306 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-18 19:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skrivet...
2016-07-30

  Angela Bohlin VIP
Kärlek kan verkligen göra underverk!
2016-07-25

    ej medlem längre
Kärlek och tillit viktigt i en relation.
Fint skrivet!
2016-07-21

    ej medlem längre
Så fint skrivet
2016-07-18

  Karina"Kia"
Kärlek och tillit!

va vackert och sant skaldat,bra!
2016-07-18

  Quasimodo
Precis så är det, endast kärleken kan göra detta!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell