Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sim salabim


samsimsalabim

skratt och prat i kvadrat


"simma i lådan! "




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-19 01:14



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Här är det snack och småprat högt och lågt!
2016-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
kul - väcker barnet i mig!
2016-07-19

    ej medlem längre
Låter som svammel i en sardinburk!
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP