Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre och min yttre trädgård






De senaste dagarna
har jag jobbat med min inre trädgård

tagit bort oönskade växter
som hindrat de andra att växa fritt
rensat ogräs
luckrat jorden
tillfört näring



Nu skall jag jobba med min yttre trädgård

ta bort oönskade växter
som hindrar de andra att växa fritt
rensa ogräs
luckra jorden
tillföra näring





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-07-19 10:06



Bookmark and Share


  Feminaz
Inre och yttre trädgård, skildrat med vishet och kännedom om växande.
2016-08-03

  Classico VIP
Bra skrivet! :)

2016-08-02

  Johan Strömstedt
Det krävs mod för att rensa upp.
Tänk vad ett T kan göra.

2016-07-25

  Karina"Kia"
Ååå! så rakt på vackert!

Bildligt uttrycker du så otroligt viktigt fint och starkt ordat på vad som man ska göra!

VuxenLiv!
2016-07-23

  Maria Sundelin VIP
Kloka vvl
Kramar
2016-07-20

  Eva Helene VIP
Tänk om vi hade fler trädgårdsmästare som du! Vad det skulle blomma vackert i vår värld!
2016-07-20

  Blomma-Stjärna VIP
tack för att du finns - du kloka kvinna!
sanningar behöver man höra och bli påmind om - för mycket skval och brus kan det annars bli - i tillvaron
2016-07-19

  lila fjäderblomman VIP
Bra där! Så viktigt att rensa i sin inre trädgård. Då blomstrar den av sig självt!
2016-07-19

    Dan Myrbeck
Ja, båda är viktiga.
2016-07-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och alldeles rätt tänkt! Ogräs finns både ute och inne.
2016-07-19

    ej medlem längre
Innebörden i dina ord är så viktig!
2016-07-19

    ej medlem längre
Mycket klokt! Lika viktigt med båda!
2016-07-19

  överlevaren VIP
Helt rätt, det gör du med bravur!
2016-07-19

  Rise Little One
Det blommar så fint i dina trädgårdar <3
2016-07-19

  Hon kallar sig poet VIP
Skön metafor :)
2016-07-19

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord. Det är viktigt att sköta sin trädgård, både den inre och den yttre för att få den att blomma.
2016-07-19

  Niliboy
Ja, det är gott att odla å bli berikad!
2016-07-19

  Öknens Ros VIP
Viktigt att vårda både den inre och yttre trädgården. Fin liknelse i din text.
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP