Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad text


TUMMELISA

 

Förvandlar mig

till Tummelisa

och smyger ned

i din byxficka


nära dig, min Prins

så jag kan känna

lusten leva

när jag rör vid dig


medan du

går i vardagssysslor

och jag viskar,

kom och lek med mig

          




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-20 16:42



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Oj vilken härlig dikt!
2016-07-22

  Magdalena Eriksson VIP
jättefin blir glad av den här Lisan!
2016-07-21

  Rise Little One
Lekfulla tankar!
2016-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, allvar och humor i skön förening!
2016-07-20

    ej medlem längre
Humoristiskt, charmerande och lustfyllt!
2016-07-20

    ej medlem längre
Suggestivt. Sensuellt. Underbart!
2016-07-20

    Dan Myrbeck
Ger annat perspektiv
på ditt liv!
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP