Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taktik

Försöker bara leva ett liv
utan att gå sönder varje dag
utan att min hjärna ska brinna upp
utan att förvandlas till en hög med aska
försöker varje dag
vet inte hur jag ska göra förutom detta -
gör jag fel?
Då måste jag få en ny spelplan
och en ny taktik




Fri vers av Ananas
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas