Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade detta foto på google


Livet är en karusell.

Hur ska jag definera detta ,
vill så mycket men livet vill annorlunda.

Får man bara tänka på sig i själv i dessa stunder
eller ska man ge hela sig till alla och envar.

Har jag ingen talan , alls.
Känner att livet är så orättvist just nu.

Men jag kommer att kämpa med näbbar och klor,
har stöttat och hjälpt mina barn till den grad
att jag själv har försakat mina egna önskemål.

Till vilken nytta ! Nu är det nog !
Kan man ta bort den viktigaste personen i sitt liv
så tänker inte denna människa krypa !

Jag är värd så mycket mer och stänger igen
dörren tills en förlåtelse kommer!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-20 16:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är en brytningstid, en oundviklig delprocess och du kommer att finna dig klar över din kraft, vad du skall prioritera, när lugnet har lagt sig... Oftast reagerar vi så här när vi utarmat oss, tömt oss och glömt oss själva mitt i all välmening för andra... Andas, kän dig väl emottagen av det goda i livet du mitt i allt kan känna är bara till dig... Du ör så värdefull och intressant person! All min omtanke!
2016-09-12

  Lindha W Gustavsson
Du är så klok och tänker så rätt, vilket du dessutom som vanligt kan formulera i ord som går rakt in i hjärtat. Stå på dig o kram!
2016-07-26

    ej medlem längre
En text med stark självkänsla! Bra.
2016-07-20

    Dan Myrbeck
Ger man sig själv
och andra samma chans,
går livet som en dans.
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP