Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör för ont

Jag har ett skrik inuti
som gör för ont att släppa ut
och jag vet inte var jag skulle hamna
om jag skulle kunna ta mig tillbaka
ta mig hem igen




Fri vers av Ananas
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-21 18:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Helt i min smak och magnitud !!!
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas