Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det hände..

 

En sekund

 

tre ord

 

världen stannade

 

och målades om 

med breda penseldrag

 

doppad i för längesedan

uthällda tårar

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-22 19:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, ibland ändras allt omedelbart...
Tänkvärt... Väcker frågan:

Vad hände?
2016-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Tragik beskriven på ett berörande och starkt sätt.
2016-07-23

  Rise Little One
Igenkännande situation!
2016-07-23

  Alysse VIP
Berörande dikt
som för mig
fick ett oväntat slut
Innan sista raden
tolkade jag det på ett
positivt och glädjande
sätt. Min första tanke
handlade om kärlek
Men sista raden
förändrade allt
kram
2016-07-23

  Ingrid Trolle
En mycket stark
text, som griper
tag och vrider om
hjärtat många varv!
Den engagerar ordentligt!
2016-07-22

  Karina"Kia"
Aj! denna kände..här i denna dikt har det hänt något...

Jag den tog tag i än.

Kärlek och hat!
2016-07-22

  bumerang
Tre ord!
Hur ord kan förändra.
Ord som kraftobjekt.
Nånting behövde få komma upp till ytan.
2016-07-22

    ej medlem längre
Dramatisk dikt.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP