Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYMBIOS

 

Stanna hos mig

 

när elden falnat

till glöd

 

våra kroppar vilar

i längtan

 

till att födas

på nytt

 

jag stannar hos dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-25 16:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärlek som består...så fint skrivet...
2016-07-30

  M.Eta
Fin text om kärleken.
2016-07-26

  Valter Örn VIP
Uttrycksfullt skaldat om verklig kärlek.
2016-07-26

    ej medlem längre
Det finns en sådan ömhet i dina ord. Gillas mycket!
2016-07-25

  Marianne Räf
En fin å kärleksfull bön, längtan..
2016-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2016-07-25

    ej medlem längre
Vacker längtan efter kärlekens fullkomning.
2016-07-25

    Dan Myrbeck
Rofyllt fin & vacker.
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP